Overslaan en naar de inhoud gaan

Ben Segers student Integrale Veiligheid voor een dag

Ben Segers voor een dag student Integrale Veiligheid aan AP Hogeschool

Ter voorbereiding van een reportage rond studeren in het hoger onderwijs, koos Mediahuis onze gloednieuwe campus aan Park Spoor Noord uit om een promospot in te blikken met Ben Segers. Omdat Ben werd uitgenodigd om een dag de lessen te volgen in onze unieke bachelor Integrale veiligheid, had hij zich uitgerust met handboeien en wapenstok. Die mocht hij onmiddelijk inleveren aan het onthaal, want in het opleidingscurriculum van de bachelor Integrale veiligheidwerken we met heel andere tools.

Heel de dag door ontdekte Ben de verschillende aspecten van de opleiding. Hij leerde onder meer werken met de verschillende meettoestellen die een preventieadviseur moet kunnen gebruiken, en voerde samen met de studenten voor de eerste keer een voltagemeting uit. Op het dak van de campus gaf een van onze lectoren uitleg over de zonnepanelen. Met zicht op de grote bouwwerf van ZNA ontdekte Ben ook de uitgebreide veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden bij dergelijke werken. Tijdens de lunch maakte Ben kennis met de studenten in het campusrestaurant. Dit was hem zo bevallen dat je hen na de lessen terug kon vinden in café Salamander. Kortom, een boeiende dag voor Ben én onze studenten.

Ben Segers voor een dag student aan AP Hogeschool

CAMPUS IN REP EN ROER

Ben Seghers op de campus zorgt natuurlijk niet alleen voor aandacht voor onze unieke opleiding maar ook bij heel wat collega's en studenten. Soms met schaamrood maar met heel veel moed trokken studenten en collega's aan Ben's mouw voor een selfie. Als dank voor hun enthousiaste medewerking ging Ben met plezier op de foto met de onthaalmedewerkers van campus Noord. Knap werk dames!

BACHELOR INTEGRALE VEILIGHEID

Bekijk hieronder alvast het resultaat. Indien je interesse hebt in de opleiding, kan je op woensdagnammiddag 22 februari deelnemen aan de APpetizer. Kom ook zeker langs op een van onze infomomenten die we speciaal voor jou organiseren. Tot binnenkort!

 

Gerelateerde artikels