Overslaan en naar de inhoud gaan

AP-alumnus Joris Brys presenteert mee Warmste Week

warmste week 2019 studio brussel presentatoren joris brys ap hogeschool antwerpen
© Studio Brussel

Tussen de presentatoren voor de Warmste Week spotten we dit jaar een bekend gezicht. Alumnus Journalistiek Joris Brys maakt zijn debuut als warmste dj. 

De Warmste Week strijkt dit jaar van 18 tot en met 24 december neer in Kortrijk. Het Nelson Mandelaplein wordt het kloppend hart van de live-uitzending. Eva De Roo (31), Fien Germijns (24) en Joris Brys (31) zullen onder het motto 'Music is the answer' 24/7 verzoekplaatjes draaien van actievoerders, vrijwilligers en luisteraars. 

"Ik heb zelf altijd met een warm gevoel geluisterd en gekeken naar de uitzending de laatste jaren. Nu ga ik de Warmste Week voor de eerste keer van dichtbij meemaken en dat is iets om geweldig naar uit te kijken. Ik laat het op mij af komen, zowel de mooie als de triestige verhalen aan de microfoon.", vertelt Joris aan VRT nieuws.

Joris Brys behaalde in 2010 zijn bachelor Journalistiek bij AP Hogeschool (toen nog Plantijn Hogeschool). Hij is actief als sportjournalist bij betaalzender Play Sports en bij 'Sports Late Night' op de commerciële zender Vier. Bij Studio Brussel presenteert hij onder meer het voormiddagblok op weekdagen en 'Vuurland' op zondagmiddag. 

 

Je kan de Warmste Week live volgen via Studio Brussel, Eén, Eén+, Canvas en Ketnet. 

Gerelateerde artikels