Overslaan en naar de inhoud gaan

Alumna Kelly ontdekte tijdens stage haar passie voor Marketing

office management

Zoals de meeste studenten begon Kelly met een ‘bang hartje’ aan haar opleiding in de hogeschool. "Je weet ongeveer wat je te wachten staat, maar een hogeschool is toch helemaal anders dan een secundaire school", zo begint ze haar verhaal. Dat verhaal start in de bachelor Office Management, waarin ze zich specialiseerde in ‘Business & Languages’ , optie ‘Sales’.

Volgens Kelly hebben de studies en onderwijsaanpak bij AP haar de perfecte basis gegeven voor haar verdere professionele leven. "De lat wordt meteen hoog gelegd, en degenen die denken om ‘even snel een diploma te halen’ hebben het goed mis", zo vertelt ze. "Op AP wordt er van je verwacht dat je hard werkt voor je resultaten. Als student beklaag je je dit vaak, maar achteraf gezien heb je het gewoonweg nodig om een goede start te maken in het verdere professionele leven. Papers schrijven, in teamverband werken, de leiding nemen, contacten leggen, ... Het hoort er allemaal bij."

Tijdens haar eindstage Sales ontdekte Kelly bovendien haar passie voor Marketing. Bij het behalen van haar bachelordiploma was Kelly dan ook nog niet uitgestudeerd, en nu volgt ze een bijkomende opleiding om zich te specialiseren als rasechte marketeer.

Ook in interesse in Office Management?

Hou je van plannen en organiseren en kan je hierbij je stressgehalte bedwingen? Praat jij graag met mensen en sta je kritisch in het leven? Ben je klantgericht en kan je discreet omgaan met informatie? Dan ben jij een geboren Office Manager! Deze opleiding is niet alleen een goede basis voor je toekomstige werkleven, maar je kan na het behalen van je diploma nog zoveel kanten op!

Gerelateerde artikels