Overslaan en naar de inhoud gaan

360-tour doorheen de opleiding Vroedkunde

Tour vroedkunde 2

Dit jaar verwelkomen de docenten Vroedkunde hun studenten op een originele manier. De docenten ontwierpen een 360-tour doorheen de opleiding. Hierdoor lichten ze al een tipje van de sluier voor  nieuwe studenten.

Dankzij de 360-tour kunnen studenten al heel wat informatie inwinnen over zowel de inhoud van de opleiding als de infrastructuur en het materiaal dat beschikbaar is. Op deze manier kunnen studenten de hogeschool en de opleiding op hun eigen tempo leren kennen. Ook studenten die de combi-opleiding met Hogeschool Zeeland aanvatten kunnen zo al eens een kijkje nemen voor ze hun eerste stappen op de campus zetten.

Gedurende het hele academiejaar kunnen studenten deze 360-tour raadplegen. Aangezien de docenten, stagecoördinator en opleidingshoofd zichzelf voorstellen in de tour zijn studenten steeds op de hoogte bij wie ze terecht kunnen voor begeleiding en ondersteuning tijdens hun studietraject. 

Het docententeam is alvast erg enthousiast over het gebruik van nieuwe technologie en actuele innovatie binnen de opleiding. Dit is tevens maar een onderdeel van een reeks technologische innovaties waar binnen de opleiding gebruik van wordt gemaakt tijdens het academiejaar.

Ben jij ondertussen ook benieuwd naar de opleiding Vroedkunde? Bekijk dan zeker de 360-tour.

Gerelateerde artikels