Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee nieuwe gezichten in het Immersive Lab

nieuwe collega's Immersive Lab
© nieuwe collega's Immersive Lab

En toen waren ze plots met… veel. Wie binnenkort een bezoek brengt aan het Immersive Lab spot daar mogelijk twee nieuwe collega’s. Sinds enkele weken kreeg het team namelijk de versterking van onderzoeksmedewerker Andi Smet en lab manager Yasmin Van de Werf. Een korte introductie!

Andi Smet - onderzoeksmedewerker

Andi behaalde een master in psychologie aan de KU Leuven en oriënteerde zich vanuit zijn interesse voor het wetenschappelijke aspect verder in de keuzerichting “Theory and Research”. Binnen het Immersive Lab legt hij zich in het bijzonder toe op de psycho-fysiologische aspecten van user research, in lijn met zijn thesis en stage. Zijn deeltijdse functie als onderzoeksmedewerker combineert hij bovendien nog met een bijkomende masteropleiding “Artificiële Intelligentie”: een perfecte match dus voor onze lopende projecten rond dit thema, waaronder bijvoorbeeld ons lopende onderzoek rond Creative AI.
 

Yasmin Van de Werf -  lab manager

Yasmin verdiende in het verleden haar sporen in de journalistiek, bij communicatiebureaus en in de gamesindustrie. Met deze bagage en een passie voor verrassende toepassingen van nieuwe technologieën vervoegde ze het team als Lab Manager. In deze hoedanigheid zal Yasmin de communicatie van onze activiteiten voor haar rekening nemen, onze community verder uitbouwen en het aanspreekpunt worden voor al wie beroep wil doen op onze dienstverlening; van materiaal- of studiohuur tot rondleidingen en gesprekken over mogelijke samenwerkingen.
Naast haar nieuwe rol bij AP blijft Yasmin ook actief als medezaakvoerder van een eigen creatieve studio, die multimediale projecten realiseert waarin verhaal en technologie elkaar versterken.

Uitgebreider kennismaken? Stuur gerust een mailtje naar andi.smet@ap.be of yasmin.vandewerf@ap.be! 

Gerelateerde artikels