Overslaan en naar de inhoud gaan

Terug van weggeweest

internationele week ergotherapie 2

De laatstejaarsstudenten Ergotherapie deelden hun internationale ervaring op het presentatiemoment ‘Terug van weggeweest’. Het werd een boeiende namiddag boordevol inspiratie aan bestemmingen, tips en tricks.

De eerste- en tweedejaarsstudenten Ergotherapie die zin hebben in een buitenlands avontuur konden afgelopen vrijdag al eens proeven van de internationale verhalen van de laatstejaarsstudenten. Naast hun persoonlijke beleving deelden ze ook heel wat concrete informatie over de hogescholen en stageplaatsen en de verblijf- en kostprijs van hun internationale ervaring.

Uiteraard kwam ook de professionele meerwaarde van een internationale stage aan bod. Zo vertelden studenten Katrien en Yannick, die in Colombia verbleven, hoe deze omgeving hun creatief denkvermogen heeft gestimuleerd. Zij moesten namelijk met beperkte middelen en ruimte aan de slag om hun therapieën te geven. 

Met heel wat nuttige tips in het hoofd voor een toekomstige internationale stage, sloten de studenten de dag af met specialiteiten uit verschillende gastlanden.

Gerelateerde artikels