Overslaan en naar de inhoud gaan

Studenten MarCom-support vastberaden over hun studiekeuze

marcom

De graduaatsopleiding Marketing- en Communicatiesupport leidt je op tot een klantgerichte, communicatieve medewerker die zo terecht kan in elke organisatie. Vanaf de start van de opleiding ga je al aan de slag op een echte werkplek. Ze leer je dankzij de vele opdrachten én echte projecten de kneepjes van het vak.  

Edouardo, Layla en Anne, eerstejaarsstudenten van de graduaatsopleiding, zijn alvast super enthousiast en vastberaden over hun studiekeuze. Elk vanuit hun eigen achtergrond vertellen ze over hun drijfveer én ultieme toekomstdroom.

 

Ben je geboeid door digital marketing, communicatie en events? Ben je een doener en sta je open voor de allerlaatste communicatietechnieken en trends?  Luister zeker even naar hun tips en verhalen waarom jij voor deze opleiding zou moeten kiezen. De opleiding is de ideale voorbereiding op arbeidsmarkt, of om via een vervolgtraject ook nog een diploma van de professionele bacheloropleiding Bedrijfsmanagement – Marketing of Communicatiemanagement te behalen.

Gerelateerde artikels