Overslaan en naar de inhoud gaan

Studenten Landmeten bezoeken Intergeobeurs in Stuttgart

Intergeo Stuttgart AP hogeschool antwerpen landmeten student 3

Onze derdejaars Vastgoed - Landmeten hebben het academiejaar goed ingezet. Zij mochten tijdens hun eerste schoolweek al meteen op uitstap naar de Intergeobeurs in het Duitse Stuttgart. Zo zijn onze studenten én docenten weer helemaal mee met de laatste nieuwe innovaties in hun werkveld. 

Intergeo is de grootste internationale beurs voor GEO-ICT oftewel landmeten. Tijdens deze 25e jubileumeditie was er vooral speciale aandacht voor de rol van digitale technologie in mobiliteit en bouw. Meer dan 20.000 bezoekers uit 118 landen kwamen zich verdiepen in de laatste nieuwe technologieën, zoals smart cities, laserscanning, drone mapping, virtual & augmented reality ...

Joni wint op intergeobeurs 2.jpg

Voor studente Joni kreeg deze trip overigens nog een leuk staartje. Zij won een wedstrijd van de firma MarXact en kreeg een persoonlijke GNSS-ontvanger (lees: een GPS voor landmeetkundig gebruik) mee naar huis. 

Ben jij leerkracht in het zesde middelbaar en zin om je klas te laten kennismaken met landmeten? Bekijk dan snel onze workshops!

 

Gerelateerde artikels