Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw: Graduaat Marketing- en Communicatiesupport ook in afstandsonderwijs

graduaat marketing- en communicatiesupport

Vanaf het academiejaar 21-22 kan je er bij AP Hogeschool ook voor kiezen om het graduaat Marketing- en Communicatiesupport vanop afstand te volgen. Studenten behalen exact hetzelfde diploma als in de dagopleiding, maar kunnen studeren hoe, waar en wanneer het hen het beste past. Ideaal voor wie deze opleiding wil combineren met een gezin, job … 

Het afgelopen jaar volgden heel wat studenten noodgedwongen online lessen vanop afstand. Voor de ene een vloek, voor de andere een zegen. Veel studenten die hun opleiding met een gezin of job combineren zien wel wat voordelen in afstandsonderwijs. Daarom biedt AP Hogeschool het populaire graduaat Marketing- en Communicatiesupport voortaan ook via een gloednieuw afstandstraject aan. Een modeltraject in avondonderwijs omvat 120 studiepunten en duurt drie jaar, maar wie dat wil kan de opleiding ook over een iets langere periode spreiden.  

Opleidingscoördinator Harold Van der Kraan: “Via een online leerplatform kunnen de studenten al het nodige studiemateriaal raadplegen, (extra) oefeningen maken en af en toe een live les meevolgen. Ook examens gaan vanop afstand door. We werken met weekschema’s en een studiewijzer zodat je als student perfect weet wat er (wanneer) van je verwacht wordt. 

We zijn ons er uiteraard van bewust dat afstandsonderwijs geen soloact mag zijn. Bij de uitwerking van het programma hebben we er dan ook voor gezorgd dat er voldoende begeleiding en sociaal contact mogelijk blijft. Wie vragen of hulp nodig heeft, kan terecht bij de lector en studiebegeleider. We voorzien aparte contactmomenten en online fora om studenten te begeleiden en om het contact tussen medestudenten te bevorderen. En wie toch graag af en toe op de campus wil afspreken met medestudenten, kan dat ook perfect. Zo kan je deze opleiding in grote mate volgens je eigen wensen en noden invullen.” 

ZELF OOK INTERESSE IN HET GRADUAAT MARKETING- EN COMMUNICATIESUPPORT? 

Gerelateerde artikels