Overslaan en naar de inhoud gaan

Kickstart Your Soft Skills instrument klaar voor verspreiding

Het KYSS-model
© Het KYSS-model

Na twee jaar is het zover: het einde van ons project 'Kickstart Your Soft Skills' (KYSS) is in zicht. Een welgemeende dankjewel aan VDAB, Groep INTRO, Fabrica360 en alle stakeholders en collega's om dit mooie project mee mogelijk te maken.

Het doel van dit project was om (jong)volwassenen op de arbeidsmarkt te stimuleren om hun professionele ontwikkeling op vlak van soft skills verder aan te pakken.

Via de KYSS-tool kunnen studenten, werkzoekenden en werknemers (18+) aan de hand van een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst het niveau van hun soft skills testen, waarna ze automatisch feedback en tips krijgen om deze te versterken. Begeleiders, lesgevers en coaches krijgen een rapport met de resultaten van hun groep waarmee doelgerichte en data-gebaseerde begeleiding mogelijk wordt. Zowel voor de deelnemer als de begeleider staan er verdere materialen ter beschikking waarmee de groei ondersteund kan worden.

Na onze verdediging kregen we vorige week groen licht van ESF Vlaanderen om nog tot het einde van het jaar onze tool zo ruim en breed mogelijk te verspreiden. De tool wordt momenteel al volop ingezet binnen VDAB, Groep INTRO en AP Hogeschool, maar is vrij ter beschikking voor elke organisatie. Interesse? Neem gerust contact met ons op via goleweb@ap.be. Houd alvast de KYSS website in de gaten om niks te missen van onze acties!

reacties

PRIMA

Boelen Paul (niet gecontroleerd) maandag, oktober 11, 2021 - 21:40

reageer op dit artikel

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Gerelateerde artikels