Overslaan en naar de inhoud gaan

AP doet onderzoek naar een online platform voor startende leerkrachten met internationale partners.

Team digital TA
© Digital TA in Antwerp
Het onderzoeksproject Digital TA focust op de zorgen en noden van startende leerkrachten en studenten uit de lerarenopleiding. Via een online platform zullen ze met elkaar of met mentoren in contact kunnen komen. Startende leerkrachten kunnen hun vragen delen en aan de hand van casussen, reflectievragen of onder begeleiding van een mentor antwoorden vinden.

Tijdens drie werkdagen in november met al onze Europese partners in campus Spoor Noord te Antwerpen finaliseerden we de analyse van de noden. De volgende stap is de lancering van de eerste versie van het platform in februari 2024.

 

Vanaf oktober 2024 zullen 50 studenten en leerkrachten vanuit Vlaanderen de kans maken om als eerste met dit platform aan de slag te gaan. Blijf je graag op de hoogte van de vorderingen of wil je volgend academiejaar mee deel uitmaken van de ‘early adopters’ van dit project dan mag je dat via experticecentrum.ot@ap.be laten weten.

Meld je zeker aan om via de LinkedIn pagina op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes: https://www.linkedin.com/company/digitalta/

Meer weten? Digital TA | AP Hogeschool

Gerelateerde artikels