Overslaan en naar de inhoud gaan

Team AP zamelt geld in tijdens Refugee Walk

Team AP op Refugee Walk

Voor het tweede jaar op rij nam een team van AP Hogeschool deel aan de Refugee Walk, een wandeltocht van 40 kilometer ten voordele van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Want gezinnen die op de vlucht zijn voor oorlog en vervolging, verdienen onze steun.

Vluchtelingen leggen vaak lange afstanden af op zoek naar een veilige thuis. Voor het derde jaar op rij daagt de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen deelnemers uit om in de voetsporen te treden van vluchtelingen en een tocht van 40 kilometer af te leggen. Tijdens de tocht delen vluchtelingen hun verhaal, en op verschillende plekken langs het parcours worden deelnemers verrast door muziek en eten uit de hele wereld.

Alles samen zamelden de circa 1.100 wandelaars maar liefst 250.000 euro in. Een topprestatie waar onze collega’s Heleen Leysen, Kristien Hemmerechts, Gert Vanthournout, Leen Schelfhout, An Taets, Nathan Robert en Eva Faes – met veel dank ook uiteraard aan de vele sponsorende vrienden, familie en collega’s – méér dan hun steentje toe bijdroegen.

Dat hebben jullie super gedaan, collega’s!

Gerelateerde artikels