Overslaan en naar de inhoud gaan

STUDY360: blokken met benefits

study360 antwerpen mas

Barst de bib tijdens de blok uit haar voegen? Blijken jouw kat en pannenkoekenplant toch niet zo'n stimulerend gezelschap? Of mis je thuis de support van je medestudenten? Dankzij STUDY360 kan je ook nu weer samen studeren op unieke locaties in Antwerpen. Kortom, nét dat beetje extra motivatie om straks eersteklas examens af te leggen. 

Voor het vierde jaar op rij stelt het Antwerpse studentenplatform GATE15 met het project STUDY360 unieke studieplekken ter beschikking. Van 13 mei tot 28 juni kunnen Antwerpse studenten opnieuw samen blokken op pop-uplocaties verspreid doorheen de stad. 

Line-up 

Voor deze grootste editie tot nu toe zwaaien maar liefst 28 Antwerpse organisaties hun deuren open voor blokkende studenten. Op de lijst vind je Antwerpse iconen zoals deSingel, de Bourla, het MAS, de WATT-toren, Brouwerij De Koninck en Erfgoedbibliotheek Conscience. Grote namen zoals Nokia, Telenet, CEPA, het Bosuilstadion en Standaard Uitgeverij. En studentikoze hotspots zoals GATE15, Kavka en Wasbar. 

Op de diverse locaties worden studenten getrakteerd op adembenemende uitzichten en karaktervolle interieurs. Zo geniet je op de 11e verdieping van de Nokiatoren van een panoramisch uitzicht op de Antwerpse ZOO en het Centraal Station. De historische Nottebohmzaal lijkt wel recht uit Harry Potter geplukt. En in het MAS kan je tijdens je studiepauze gratis in alle museumzalen rondsnuffelen. 

Students with benefits 

Naast de mooie uitzichten en interieurs kunnen studenten op de STUDY360-locaties ook profiteren van allerlei fijne studie-extraatjes. Wifi is sowieso overal gratis, maar de andere extraatjes verschillen per locatie. Tot de opties behoren onder meer: gratis drank (water, thee, koffie), snacks (fruit, broodjes, soep, slaatjes) en accessoires zoals hoofdtelefoons, oordopjes, zitballen, Juce docking stations (voor extra concentratie) en zelfs fleecedekentjes. Ook aan ontspanning is gedacht: met pingpong, tafelvoetbal of darts. Of koppel het nuttige aan het, nou ja, nuttige: door tijdens het blokken gratis een wasje te draaien.

Deelnemen aan STUDY360?

Dat is gelukkig veel makkelijker dan je examens! Op de website kan je per locatie de openingsuren, aangeboden faciliteiten en beschikbare plaatsen checken. Bij het begin van de blokperiode registreer je je eenmalig online. Je krijgt vervolgens via mail een persoonlijke toegangscode toegestuurd. Hiermee kan je ter plaatse in- en uitloggen. Zo kan STUDY360 het aantal beschikbare studieplekjes live monitoren en sta jij dus nooit tevergeefs voor de deur.

Gerelateerde artikels