Overslaan en naar de inhoud gaan

Radiostudenten kapen MNM voor Student Late Night

ap hogeschool antwerpen student late night radio mnm journalistiek
© MNM

Voor het zevende jaar op rij slaan VRT-jongerenzender MNM, AP Hogeschool en 5 Vlaamse hogescholen de handen in elkaar voor het studentenproject Student Late Night. Hierbij mogen de studenten live op antenne gaan met hun eigen radioprogramma.

Exclusieve masterclass

Vanaf maandag 3 februari krijgen de jonge mediastudenten een intensieve masterclass in de studio’s van de radiozender. MNM-dj’s Evelyn De Backer en Bart De Raes begeleiden de studenten tijdens hun stage.

Enkele derdejaars uit onze bacheloropleiding Journalistiek - optie audio kregen voorbije zaterdag alvast een exclusieve inkijk in de wereld van MNM onder leiding van MNM-dj’s Peter Van de Veire en Bart De Raes. Pieterjan Dekeyser van het onlineteam legde op zijn beurt alle ins en outs uit van MNM op alle mogelijk online kanalen.

Het resultaat van al hun voorbereidingen kan je ontdekken tijdens het radioprogramma Student Late Night op MNM. De live-uitzendingen van onze AP'ers kan je volgen op maandag 3 en dinsdag 4 februari, telkens van 22 uur tot 23 uur. Stay tuned!

Springplank naar boeiende job

Het project is alvast een springplank naar een boeiende job bij de radio  Zo gingen onze AP-alumni Cato Peeters, Dorianne Aussems én Kawtar Ehlalouch vast aan de slag bij MNM dankzij Student Late Night.

 

 

Gerelateerde artikels