Overslaan en naar de inhoud gaan

Podcast Campus klAP deelt echte studieverhalen

campus klap podcast ap hogeschool antwerpen studeren

Benieuwd hoe studeren er écht aan toegaat? Dat kan je vanaf nu ook ontdekken via de gloednieuwe podcast Campus klAP. Hierin verklappen onze studenten, alumni en lectoren hun ultieme ups & downs, hilarische weetjes, handige studie(keuze)tips, ... 

In de podcast Campus klAP delen studenten, alumni en lectoren hun (studie)verhaal en verklappen hoe zij laten zien wat in hen zit. Je hoort er stuk voor stuk persoonlijke, inspirerende en uiterst herkenbare verhalen. Naast de ups komen ook de downs eerlijk aan bod, en natuurlijk ook een flinke portie fun. Kortom, net zoals in het echte studentenleven.

Deze AP-podcast geeft toekomstige studenten een voorproefje van het hogeschoolleven, huidige AP'ers een boeiende inkijk in elkaars ervaringen, en geïnteresseerden een blik achter de schermen van onze hogeschool en in het hart van onze AP-community. 

Host van de Campus KlAP podcast is Anke Goergen, laatstejaarsstudente Journalistiek en ook al actief als MNM-deejay, presentatrice bij TV PLUS …  

Check it out!

Vanaf 23 juni 2021 kan je elke woensdag een nieuwe aflevering van Campus klAP ontdekken via Apple Podcasts - Google Podcasts - Spotify - YouTube of www.ap.be/campusklap.  

 

Gerelateerde artikels