Overslaan en naar de inhoud gaan

5 voordelen van een postgraduaat Content Marketing

postgraduaat content marketing ap hogeschool antwerpen

Content marketeer is een van de populairste profielen op de arbeidsmarkt. Wil jij je hierin bekwamen? Dan moet bij AP Hogeschool zijn, want AP is de eerste en voorlopig enige hogeschool die een volwaardig postgraduaat Content Marketing aanbiedt. Zo kan je in amper 1 jaartje tonnen topkennis, topprojecten en topconnecties aan je cv toevoegen. 

1. Je programma = flexibel

Goed nieuws: levenslang leren betekent niet per se urenlang achter de schoolbanken zitten. Het postgraduaat Content Marketing duurt amper 1 jaar en is makkelijk combineerbaar met een (fulltime) job. Leren doe je vooral hands-on. Je volgt slechts 1 avond per week les en wordt beoordeeld op basis van permanente evaluatie. Mag het nog net iets meer zijn? Dan is er ook de extra optie om stage te lopen bij een topbedrijf uit de sector. Deze extra ervaringsboost is ideaal voor pas afgestudeerden of mensen die van sector willen switchen. 

2. Je profiel = veelzijdig 

Content marketeers zijn van vele markten thuis. Tijdens het postgraduaat Content Marketing zet je je beide hersenhelften dus stevig aan het werk. Strategisch inzicht, analytisch denken, creativiteit ... You name it, we help you train it! 

3. Je netwerk = rijker 

Met het postgraduaat Content Marketing zal naast je kennis en skills ook je netwerk wel varen. Naast je medestudenten en lectoren leer je ook de crème de la crème van de content marketeers beter kennen. Tijdens de opleiding krijg je de kans om samen te werken met topprofessionals uit de wereld van reclame, media, marketing en communicatie. Pieter Berwaerts van Head Office, Koen Denof van The Fat Lady, Karen Vandenbossche van Be Content ... : deze ronkende namen zal jij binnenkort ook tot jouw inner circle mogen rekenen. 

4. Je eindwerk = een troef 

Tijdens de opleiding bouw je een indrukwekkend portfolio op door cases, projecten ... uit te werken. Dit portfolio presenteer je aan het eind van de rit voor een vakjury. 

5. Je mogelijkheden = eindeloos 

Na het postgraduaat Content Marketing zijn je carrièreopties op slag een stuk breder. Een baan in media, marketing, reclame, communicatie of zelfs journalistiek? Dankzij deze unieke opleiding behoort het allemaal tot de mogelijkheden. 

Gerelateerde artikels