Overslaan en naar de inhoud gaan

Sponsor AP voor de Refugee Walk 2019

AP hogeschool antwerpen sokken refugee walk

Op zondag 29 september verzamelen duizenden wandelaars voor het vierde jaar op rij voor de Refugee Walk. Deze wandeltocht van maar liefst 40 kilometer werft fondsen en solidariteit voor mensen op de vlucht. Ook AP wandelt opnieuw mee.

Nooit eerder waren er wereldwijd zo veel mensen op de vlucht voor geweld, oorlog en vervolging. Sommige vluchtelingen zijn wekenlang te voet onderweg, op zoek naar een veilige thuis. 

Met de Refugee Walk daagt Vluchtelingenwerk Vlaanderen deelnemers uit om in de voetsporen van vluchtelingen te treden en een tocht van 40 kilometer af te leggen. Dit jaar strijkt de wandeltocht neer in de omgeving van Leuven. 

De Refugee Walk wil niet alleen geld inzamelen voor mensen op de vlucht. Het event wil ook mensen samenbrengen, bruggen bouwen en stereotypen doorbreken. Daarom worden wandelaars langs het parcours ook getrakteerd op wereldmuziek, wereldkeuken en persoonlijke getuigenissen. 

Draag je centje bij 

Naar goede gewoonte nemen ook dit jaar verschillende AP'ers (studenten en personeel) deel aan de Refugee Walk zoals team APpertjes. en team OrthostAPpers.

ASAP .png

Ook onze Algemene Studentenraad AP (aka ASAP) zet z'n beste wandelschoentje voor. Wil jij onze geëngageerde studentenvertegenwoordigers graag steunen? Kom dan supporteren op zondag 29 september of geef hen nu alvast een financieel duwtje in de rug*.

Ja, ik wil team ASAP sponsoren!

* Je kan al een stapper steunen vanaf € 5. Vanaf € 40 zijn online giften fiscaal aftrekbaar (dan krijg je het opeenvolgende jaar via je belastingen 45% van je steun terug). 

 

Lees ook:

Team AP zamelt geld in tijdens de Refugee Walk 2018

Team AP geniet van libanese lekkernijen na de Refugee Walk 2017

Gerelateerde artikels