Overslaan en naar de inhoud gaan

5 redenen om een infodag van AP te bezoeken

infodag

Zin om verder te studeren? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een van onze infomomenten. Je gaat naar huis met heel wat info, tips en een leuke goodiebag. Dit mag je zoal verwachten: 

1. Je kan alle opleidingen ontdekken 

Tijdens onze infomomenten kan je kennismaken met ons volledig opleidingsaanbod: graduaten, bachelors, vervolgopleidingen (verkort traject, banaba, master, postgraduaat, minor ...) Zo kom je meer te weten over de opleiding(en) van jouw voorkeur of ontdek je misschien wel nieuwe opties waar je zelf nog niet bij had stilgestaan. 

2. Je kan praten met lectoren, studentenbegeleiders ... 

Onze lectoren en studentenbegeleiders geven antwoord op al je vragen. Die kunnen gaan over de opleidingen, maar ook over de sfeer en aanpak bij AP, de ondersteuning die we bieden, ...

Wij verklappen alles waar je rekening kan/moet mee houden als je gaat verder studeren. Zo zijn er heel wat praktische zaken die je moet checken, zoals: studiekosten, inschrijving en toelatingsvoorwaarden, huisvesting … Bovendien zijn er heel wat opties om je opleiding meer op jouw situatie af te stemmen, zoals: studiefinanciering, individuele aanpassingen, aangepaste trajecten.

3. Neem ook even een student apart

Klonk die uitleg van een lector goed, maar wil je toch ook eens checken wat je als student mag verwachten? Spreek één van de vele AP-studenten aan die rondlopen op de campussen, en stel hen al je vragen die je niet aan je (toekomstige?) lector durfde te stellen.

4. Je kan studiematerialen bekijken

Wil je al eens browsen door cursussen, studentenprojecten en (voorbeeld)lesroosters? Ook dat kan. Het enige wat we nog niet verklappen, zijn de examenvragen. ;-) 

5. Je kan op verkenning gaan door de campus(sen) 

Bij AP leer je veel al doende. Daarom beschikken onze campussen over levensechte praktijklokalen zoals een ziekenhuisvleugel, tv- en radiostudio's, foodlabo's, een heuse minifabriek ... Naast leslokalen en aula's kan je ook een kijkje nemen in de loungeruimtes, bib, resto ... 

Nu al graag een sneak peek van de campus? Dan kan via onze virtuele tours

 

It's a date?

Ontdek onze toekomstige infomomenten

Gerelateerde artikels