Overslaan en naar de inhoud gaan

Studenten Bedrijfsmanagement en werkveld leren elkaar beter kennen op stagebeurs

Stagebeurs

Op 19 mei vond de eerste stagebeurs voor de tweedejaarsstudenten Bedrijfsmanagement plaats op campus Meistraat. Voor het eerst in drie jaar kon de opleiding terug een fysiek event organiseren om de studenten en de opleiding onder de aandacht te brengen van het werkveld en dit was meteen een succes. 

Stagebeurs65 bedrijven gingen in gesprek met de studenten ter voorbereiding van hun stage volgend academiejaar. De studenten gingen met het CV in de hand op zoek naar een goede match en, wie weet, misschien wel een eerste werkgever. Bedrijven uit alle 4 de afstudeerrichtingen waren vertegenwoordigd, wat zorgde voor een gevarieerde mix.   

Studente Christina hield een positief gevoel over aan de stagebeurs: “Het was druk, warm en veel informatie maar zeer interessant. Het was zelfs best gezellig en ik heb er nieuwe contacten aan overgehouden. Een aantal hebben me zelfs voorgesteld om na mijn studies te komen solliciteren. Ik zal dit in mijn achterhoofd houden!"

Student Dylan was ook aanwezig en had enkele interessante gesprekken, Dylan: “In het begin van de stagebeurs was ik redelijk nerveus en was ik nogal twijfelachtig om te gaan praten met de mensen van de bedrijven. Uiteindelijk heb ik genoten van de leuke en interessante gesprekken. Het heeft mij zelfs mogelijks vakantiewerk opgeleverd! De stagebeurs was dus zeer nuttig voor mij en ik ben zeker blij dat ik heb deelgenomen.” 

Gerelateerde artikels