U bent hier

Voor iedereen

Wetenschap is vlakbij. Kom bij AP Hogeschool kennismaken met wetenschap. Je ontdekt hier meer dan je verwacht!
Toch op zoek naar iets anders? Laat het ons weten.

Studium GeneraleSTUDIUM GENERALE

Tien boeiende avondlezingen rond een centraal thema. Dit jaar is dat het thema Grenzen. Het programma en alle praktische informatie vind je hier

 

ONDERZOEKSDAG 2017

Noteer alvast de datum van de tweede Onderzoeksdag in je agenda. Op donderdag 27 april 2017 mag je je aan een boeiend programma verwachten. Zorg dat je erbij kan zijn! We lichten hier alvast een tipje van de sluier op…  

 DAG VAN DE WETENSCHAP

Op zondag 26 november 2017 is het weer zover! Je kan komen proeven van wetenschap in al zijn vormen, geuren en kleuren, langs een AP-parcours en verder.   

Wetenschap aan de Stroom

WETENSCHAP AAN DE STROOM

Wetenschap Aan de Stroom of korter gezegd WAS, bundelt alle activiteiten en projecten rond wetenschappen voor een breed publiek in en rond Antwerpen. Ontdek het WASprogramma hier!

Ik heb een vraag

IK HEB EEN VRAAG

Stel je vraag aan een wetenschapper.

 

Art & Research

RESEARCH CAFE

Tijdens de Research Cafés van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en het Koninklijk Conservatorium praten we over boeiende, opmerkelijke en inspirerende onderzoeksprojecten in het gezelschap van gelijkgestemde zielen. En een glaasje natuurlijk. Het programma van het voorbije Research Café vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlaamse Overheid

 Richting Morgen