U bent hier

Wetenschap en Techniek

Vervolgopleidingen

Elektromechanica

 • Flextraject Elektromechanica
  Ben je aan het werk, heb je nog geen bachelordiploma en wens je dankzij een aanvullend diploma door te groeien in je job? Dankzij het unieke shiftensysteem van het flextraject Elektromechanica combineer je je job met hogere studies. In vier jaar tijd behaal je een bachelordiploma Elektromechanica waarmee je gemakkelijk doorstroomt naar hogere functieprofielen.
  Lees meer over het flextraject Elektromechanica.

Voedings- en Dieetkunde

 • Navorming - Voeding bij sport
  In 2017-2018 gaat deze navorming ook door, data volgen nog.
  Deze navorming is een noodzakelijke uitdieping voor begeleiders van (top)sporters: voeding is voor een persoon die intensiever sport en/of mee doet aan wedstrijden belangrijk. Een inspanning één seconde langer kunnen uithouden bepaalt soms of een sporter wint of niet. De cursist leert sportvoedingsadvies op maat te geven, gewichtsreductie bij een sporter op gang brengen en dit met behoud en/of verbetering van zijn conditie.
  Lees meer

 

 • Studiedag - Voeding en sport
  Dinsdag 12 oktober 2017  09u00-16u30
  Wilt u meer weten over voeding en sport? Ap Hogeschool biedt dit academiejaar hierover een studiedag aan.

          Lees meer

 

 • Studiedagen - Geriatrische voedingszorg en -beleid
  In 2017-2018 vinden deze studiedagen ook plaats, data volgt nog.
  Bent u als medewerker betrokken bij de voeding van ouderen? Wilt u zich verdiepen in de voedingsondersteuning van ouderen? AP Hogeschool biedt dit academiejaar twee studiedagen aan in het kader van deze thematiek. Elke studiedag bestaat uit vier lezingen.
  Lees Meer.