U bent hier

Wetenschap en Techniek

Studentenclub Technica houdt verkiezing

De binnentuin van campus Spoor Noord - Ellermanstraat werd van 8 tot 12 mei een hele week de favoriete plek van de studenten van het departement Wetenschap en Techniek.
Het waren niet de zonnige temperaturen die hiervoor de aanleiding gaven, want ook tijdens regenachtige dagen was er steeds iemand te vinden.
De reden hiervoor? De kiesweek van studentenvereniging Technica!

 

Verwennerij op de campus

Technica is de studentenclub van het departement Wetenschap en Techniek. Via verschillende activiteiten probeert de vereniging om elk jaar opnieuw de studenten de nodige ontspanning te bieden en talrijke originele evenementen op poten te zetten. Een missie waar ze steeds glansrijk in slagen!

De kiesweek van Technica liep dit jaar van 8 tot 12 mei. De twee opkomende teams, Embrosius en Et Cessabit lieten zich allebei van hun sterkste kant zien. Een hele week lang konden de studenten van het departement Wetenschap en Techniek dagelijks van andere lekkernijen genieten. Van wentelteefjes en hotdogs, tot pasta en belegde broodjes, vergezeld van een koud pintje of een warme koffie. Dit alles - hoe kan het ook anders - aan democratische studentenprijzen.

Spannende kiesstrijd

Dat deze week een hoogtepunt voor de kiesploegen én voor de studenten was, hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Na een week van hard werken en het verwennen van de studenten op de campus, werd het evenement op vrijdag 12 mei uiteraard afgesloten met een officiële stemming.
Een spannend gebeuren, want uiteindelijk bleek de overwinning slechts af te hangen van 11 stemmen. Kiesploeg Embrosius mocht zich vervolgens tot winnaar kronen en student Elektromechanica Filip Penders zal Technica in 2017-2018 als Praeses leiden.
Een keuze waarbij de tegenstanders zich eervol konden neerleggen, en zo staat iedereen ook volgend jaar als één blok achter Technica.

 

kiesweek Technica