U bent hier

Wetenschap en Techniek

Studenten Vastgoed gaan op pad

De tweede- en derdejaarsstudenten uit de opleiding Vastgoed verruilden de campus de afgelopen weken voor enkele interessante werkbezoeken.
De studenten Landmeten bezochten de Trefdag Informatie Vlaanderen, terwijl de derdejaars Vastgoed te gast waren op de indrukwekkende Ghelamco-site.

Trefdag Informatie Vlaanderen

De tweedejaarsstudenten Landmeten op Trefdag Informatie Vlaanderen kwamen alles te weten over e-government, de nieuwe innovatieve diensten en nieuwe geografische toepassingen. Door een uitgebreid aanbod aan infosessies en een grote beursvloer was de trefdag het ideale moment om kennis te maken met al wat nieuw is in de geo- en informatiewereld.

Trefdag Informatie Vlaanderen

Bezoek aan Ghelamco

De derdejaarsstudenten van de opleiding Vastgoed brachten een werkbezoek aan de Ghelamco-site in Gent. Zij werden er ontvangen door de heer Wim Thomas, Asset-Manager bij Ghelamco, en zelf oud-student van de opleiding.
De studenten kregen er uitgebreide toelichting bij de structuur en werking van de vastgoedpromotor.

Na een diepgaande uiteenzetting over de samenhang van de verschillende functies op de site, gaande van voetbal en sport, over kantoren, het meetdistrict, de hotelfunctie en de Retailvestigingen. Nadien volgde een bezoek aan de kantoren, de site en natuurlijk de Ghelamco-Arena.

Vastgoed Ghelamco Arena