U bent hier

Wetenschap en Techniek

Stage kick-off EM en ENE

Laatstejaarsstudenten ronden hun opleiding steeds af met een geslaagde stage en een succesvolle bachelorproef op zak. Het laatste semester van hun opleiding aan AP Hogeschool wordt dan ook gekenmerkt door een deep dive in het professionele leven.
Tijdens het Kick-off event kregen de studenten Elektromechanica en Energiemanagement alle nodige info om dit laatste hoofdstuk van hun hogeschoolcarrière goed in te zetten.
 


Dankzij de grondige hands-on voorbereiding binnen de schoolmuren en de gedreven begeleiding op de stageplaatsen wordt deze periode de ideale test alvorens de studenten officieel het werkveld in trekken.

Naast een uitgebreide uiteenzetting over de praktische en inhoudelijke kant van de stage- en bachelorproeven, konden de aanwezigen ook genieten van de gastlezing van Dirk Coveliers, COO van de firma Maintenance Partners. Vanuit zijn ervaring bij de grote naam in het onderhoud en reparaties van elektrische en mechanische roterende machines gunde Coveliers ons een blik op ‘Het nieuwe werken’. En gaf hij onze studenten nog maar eens de confirmatie; goede technici zijn een bedreigde soort. Na afloop van hun opleiding, en vaak zelfs al vroeger, kunnen onze laatstejaars EM en ENE dan ook rekenen op 100% werkzekerheid.

Meer weten over de opleiding Elektromechanica of Energiemanagement? Kom een kijkje nemen tijdens één van onze infomomenten!

 Kick-off stage EM ENE

Stage Kick-off EM ENE

Stage kick-off EM ENE