U bent hier

Wetenschap en Techniek

1e AP GDM Social Media Congres

Campus Spoor Noord - Ellermanstraat was gedurende twee vrijdagen het decor van een kleinschalig eerste Social Media Congres. Georganiseerd door en voor studenten was de aula gevuld met eerstejaars Grafische en Digitale Media, die via verschillende thema's hun kennis van sociale media nog meer konden uitbreiden.

"1e AP GDM Social Media Congres" stond ambitieus voor twee vrijdagen gevuld met talrijke peer presentaties door de eerstejaars. 

Onder de vlag van het vak Professionalisering werkten zij een uitdagende dubbele opdracht uit. Enerzijds bestond hun taak uit het geven van een professionele presentatie (vaardigheden), anderzijds draaiden deze dagen om diepgaand inzicht verwerven in de wereld van de sociale media (inhoud).
Verschillende thema's kwamen aan bod en zelfs de grootste social media kings en queens vertrokken weer iets wijzer naar huis.

"Preparing your future" by GDM

Het congres was een leerrijke ervaring die door iedereen serieus genomen werd. Onder het motto 'De kleren maken de man/vrouw' stroomden de studenten piekfijn uitgedost de aula binnen, waar ze hun rol als congresspreker en -bezoeker glansrijk vervulden.
Feedback en applaus werden steeds in dank aanvaard. Wij, én onze studenten, zijn er dan ook van overtuigd dat het beheersen van zowel de vaardigheden als inhoudelijke kennis essentieel is om straks succesvol te presteren in het werkveld.
Met projecten als dit geven we je bij AP Hogeschool de kans om hier eerst binnen de campus aan te werken, voordat je aan je kernproject en stage in jaar twee en drie begint. Zo kun je straks met voldoende bagage aan de slag in een markt die je met open armen ontvangt.

Begint het bij jou ook te kriebelen om creatief aan de slag te gaan?

Lees alles over onze opleiding Grafische en Digitale Media op onze website of kom een kijkje nemen tijdens onze infoavond op 28 juni.
Wie weet geef jij volgend jaar zelf mee vorm aan het congres!


Social Media Congres GDM