U bent hier

Wetenschap en Techniek

Junior Energy Manager of the Year - Energiemanagement

donderdag, 19 oktober, 2017 -
18:30 tot 22:00
Campus Spoor Noord - Ellermanstraat
Ellermanstraat 33
2060 Antwerpen

Op donderdagavond 19 oktober reikt ENERGIK vzw in samenwerking met ENGIE, AP Hogeschool en Howest voor de eerste maal de Junior Energy Manager of the year award uit.


Geen vakgebied is actueler dan milieu en energie en daarom wil ENERGIK de toekomstige professionals in de kijker zetten. Studenten Energiemanagement vormen immers de toekomst. Zij zullen weldra in het werkveld op zoek gaan naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken die onze maatschappij vandaag de dag én in de toekomst voorgeschoteld krijgt.


Laatstejaarsstudenten uit de opleiding Energiemanagement van de Hogeschool West-Vlaanderen en de Antwerpse AP Hogeschool kregen de kans om zich met hun bachelorproef kandidaat te stellen voor de Junior Energy Manager of the year award.


ENGIE beloont de winnende scriptie met een geldprijs van €1000, uitgereikt door Vlaams minister Bart Tommelein, een som waarmee de winnaar zijn carrière als energiemanager alvast gezwind kan starten.


Het proclamatie-event wordt een aaneenschakeling van content, muziek en woord.

Noteer alvast donderdag 19 oktober 2017 vanaf 18.30 uur in AP Hogeschool Antwerpen – Ellermanstraat 22 te 2060 Antwerpen.

 

Programma

18u30: ontvangst

19u00: verwelkoming door Bart Vanbrabant, opleidingshoofd Energiemanagement AP Hogeschool

19u05: toespraak en uitreiking prijs ‘beste student’ door Inga Verhaert, gedeputeerde voor Energie bij de provincie Antwerpen

19u15: celloduo FINGA

19u25: toelichting over Junior Energy Manager of the Year door Kris Michiels, voorzitter ENERGIK

19u30: genomineerde studenten pitchen hun onderzoek

19u40: toelichting over de selectieprocedure door Tim Vandendriessche, lector Energiemanagement Howest

19u45: celloduo FINGA

19u55: toespraak en uitreiking Junior Energy Manager of the Year-award door Bart Tommelein, Vlaams minister voor Energie

20u10: receptie en netwerking