Vervolgopleidingen Wetenschap en Techniek | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Vervolgopleidingen Wetenschap en Techniek

Het departement Wetenschap en Techniek biedt verschillende vervolgopleidingen en studiedagen aan. Hieronder vind je een overzicht.

Elektromechanica
 • Flextraject Elektromechanica
  Ben je aan het werk, heb je nog geen bachelordiploma en wens je dankzij een aanvullend diploma door te groeien in je job? Dankzij het unieke shiftensysteem van het flextraject Elektromechanica combineer je je job met hogere studies. In vier jaar tijd behaal je een bachelordiploma Elektromechanica - afstudeerrichting Onderhoudstechnologie waarmee je gemakkelijk doorstroomt naar hogere functieprofielen. 
  Lees hier meer over het flextraject Elektromechanica.
Voedings- en Dieetkunde
 • Navorming - Voeding bij sport
  -Inschrijvingsperiode 2018-2019 afgelopen-
  Deze navorming is een noodzakelijke uitdieping voor begeleiders van (top)sporters: voeding is voor een persoon die intensiever sport en/of mee doet aan wedstrijden belangrijk. Een inspanning één seconde langer kunnen uithouden bepaalt soms of een sporter wint of niet. De cursist leert sportvoedingsadvies op maat te geven, gewichtsreductie bij een sporter op gang brengen en dit met behoud en/of verbetering van zijn conditie. 
  Lees meer

 

 • Studiedagen - Geriatrische voedingszorg en -beleid
 • -Inschrijvingsperiode 2018 afgelopen-
  Bent u als medewerker betrokken bij de voeding van ouderen? Wilt u zich verdiepen in de voedingsondersteuning van ouderen? AP Hogeschool biedt dit academiejaar twee studiedagen aan in het kader van deze thematiek. Elke studiedag bestaat uit vier lezingen.
  Lees meer