U bent hier

UAntwerpen Plus Pass

Wil je sporten aan gereduceerd tarief? Met de UAntwerpen Plus Pass krijg je toegang tot het volledige sportaanbod voor Antwerpse studenten. Het aanbod is gratis, zoniet aan zeer voordelige kortingstarieven.

WIE? 

Enkel studenten, personeel en alumni van de Universiteit Antwerpen, AP Hogeschool, AMS en Linguapolis kunnen een UAntwerpen Plus Pass aankopen. De UAntwerpen Plus Pass vervangt de vroegere Sportsticker die enkel nog van toepassing is voor hogeschoolstudenten van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen.

AANBOD? 

Toegang tot een zeer uitgebreid en gevarieerd sport- en cultuuraanbod van de Universiteit Antwerpen én het volledige sportaanbod van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen (bekend als Sportsticker). Het volledige Sportsticker aanbod is ook terug te vinden op de de website: http://www.sportsticker.be/

PRIJS? 

De prijs van de UAntwerpen Plus Pass bedraagt voor studenten/personeel en alumni € 25. De UAntwerpen Plus Pass kan gebruikt worden van 1 juli 2016 tot 30 juni 2017.

KOSTPRIJS UA PLUS PASS TERUGVORDERBAAR BIJ JOUW MUTUALITEIT? 

De UAntwerpen Plus Pass is volledig of gedeeltelijk terug vorderbaar bij de meeste Vlaamse Mutualiteiten. Bij ontvangst van je UAntwerpen Plus Pass ontvang je automatisch een terugvorderingsformulier.

WAT?

De UAntwerpen Plus Pass is een sterk klevende sticker die bevestigd wordt op de Studenten-, Personeels- of Alumnikaart.

HOE EENVOUDIG AANKOPEN? 

Vervolledig hier je registratie voor jouw UAntwerpen Plus Pass.

Je kan je eenvoudig registreren voor een UAntwerpen Plus Pass op bovenstaande link. Na betaling wordt de UAntwerpen Plus Pass verzonden naar je adres samen met het terugvorderingsformulier voor de mutualiteiten.