Overslaan en naar de inhoud gaan

Op secundaire school

Onze samenwerking met scholen beperkt zich niet tot de AP-campussen. Zo worden we ook graag uitgenodigd op secundaire scholen. Dat kan met lesmateriaal, workshops of presentaties.

  • Kerntalentenspel

    Bij AP Hogeschool ontwikkelden wij een kerntalentenspel. Dit kaartspel is een instrument dat leerkrachten en studiebegeleiders kunnen gebruiken om leerlingen inzichten te geven in hun kerntalenten. We geloven er als hogeschool sterk in dat jongeren die een goed zicht hebben op hun talenten beter in staat zijn een doordachte studiekeuze te maken.

  • Infomateriaal

    Wenst u per post een papieren versie van onze folders, posters en brochures te ontvangen voor op je school? Geen probleem. Vul het formulier even in en we sturen al het infomateriaal gratis naar u toe.

  • Workshops

    ​​​​​Een aantal opleidingen en departementen binnen AP bieden workshops aan, zowel op locatie als op de AP Hogeschool zelf. Klik even door voor een volledig overzicht van de workshops die we aanbieden. Interesse? Vul het contactformulier in en een van onze collega’s neemt contact op.

Spreker op school

​​​​​Wat is er relevanter dan een hogeschoolstudent die toelichting komt geven over verder studeren. Zowel de algemene informatie en het verschil tussen universiteit en hogeschool komen aan bod. Daarnaast volgen ook persoonlijke ervaringen en inzichten van de student, die dicht aanleunen tegen de leefwereld van laatstejaarsstudenten secundair.

Persoonlijke gegevens
Schoolgegevens