Blijf AP-to-Date | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Blijf AP-to-Date

AP Hogeschool houdt de vinger aan de pols van het secundaire onderwijs. Ons nauwe contact met leerkrachten, leerlingenbegeleiders en directieleden resulteert in verschillende infosessies over relevante onderwijsthema's, evoluties in onze opleidingen, veranderingen in het landschap van het hoger onderwijs, ... en zoveel meer. Blijf op de hoogte.

  • Inspiratieavond 8 november

    Bent u een studiebegeleider, leraar of directielid bij een secundaire school? Kom dan zeker langs op onze studiedag op donderdag 8 november. We ontvangen u na uw werkdag en inspireren u over twee belangrijke, maar niet altijd evidente thema's in het onderwijs en vertellen u als eerste alles over ons splinternieuwe aanbod: de graduaatsopleidingen.

  • Onze infomomenten

    Bij AP openen we meermaals per jaar de deuren. Ontdek er onze opleidingen, campussen, lectoren en studenten. Kom een kijkje nemen in de lokalen en door het cursusmateriaal browsen. Praktische details die bij het studeren komen kijken, zoals studiegeld, diploma’s, inschrijvingen, het kotleven, ... komen ook aan bod.

     

Infomateriaal aanvragen

Wensen jullie per post een papieren versie van onze folders, posters en brochures te ontvangen voor op school? Geen probleem. Vul het formulier even in en we sturen al het infomateriaal gratis naar jullie toe.

Hou me op de hoogte

Hou de vinger aan de pols over recente ontwikkelingen in het onderwijslandschap en ontvang relevante informatie voor secundaire scholen en uitnodigingen voor onze evenementen.