Overslaan en naar de inhoud gaan

Rondleiding Campus Meistraat

Heb je interesse in een opleiding van het departement Management en Communicatie, maar wil je eerst de moderne faciliteiten (aula's, ICT-lokalen, Mediatheek, radio- en tv-studio's, ...) eens bekijken? Schrijf je dan snel in voor een begeleide rondleiding!

Praktische informatie

 • De rondleidingen gaan door op 1 en 2 september. De opleidingen Bedrijfsmanagement en Hotelmanagement hebben daarnaast ook nog rondleidingen op 3 september
 • Geen slot meer beschikbaar voor de opleiding van je keuze? Laat dan je gegevens achter via dit formulier en we houden je op de hoogte van nieuwe data.
 • Inschrijven is verplicht, en kan hieronder.
 • Adres: Meistraat 5, 2000 Antwerpen (bereikbaarheid)

Specifieke veiligheidsmaatregelen

 • Breng je eigen mondmasker mee, deze zijn verplicht in de openbare ruimtes van de campussen.
 • Om social distancing te kunnen bewaren, verwelkomen we zes studiekiezers per rondleiding. Je mag wel nog één persoon meebrengen als je dat wil.
 • Kom op tijd, maar niet te vroeg. Alle rondleidingen hebben vaste starturen en een beperkte bezetting. Zorg dus dat je op tijd bent voor jouw reservatie.
   

Hoe boek je een rondleiding?

 1. Klik een opleiding aan. De geselecteerde opleiding kleurt rood.
 2. Wijzig de maand in september en klik op de dag naar keuze.
 3. Klik op het startuur van jouw voorkeur en vul onderaan je gegevens in. Mailadres en telefoonnummer zijn verplicht in het kader van contact tracing. Geen starturen meer beschikbaar? Dan zijn alle slots volzet. Je kan je gegevens achterlaten via dit formulier en we houden je op de hoogte van nieuwe data.
 4. Klik op reserveren. Super! Jouw rondleiding is geboekt.

Niet wat je zoekt? Terug naar

het overzicht