U bent hier

Over AP

AP of Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, staat ook voor Antwerpen en Provincie, Artistiek en Professioneel, Ambitieus en Passioneel.

Jaarverslagen

Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015

Meer dan 12.000 studenten

AP is een hogeschool met zo’n 12.000 studenten, 19 HBO5-opleidingen, 24 professionele bachelor- en 8 artistieke opleidingen, verdeeld over 4 departementen en 2 schools of arts. Ook al is de fusiehogeschool nieuw, toch hebben we al een lange geschiedenis, denk maar aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. 

Student centraal

Bij AP Hogeschool Antwerpen staat de student centraal en is persoonlijke begeleiding zeer belangrijk. Dankzij een intensieve studieloopbaanbegeleiding helpen wij onze studenten de juiste studiekeuze te maken en ondersteunen wij hen om een succesvol studietraject af te leggen.

Groeikansen voor iedereen

AP wordt gekenmerkt door eenheid in verscheidenheid. Het is een hogeschool waar de departementen en opleidingen hun vakgebied overstijgen en hun kennen en kunde delen. Een hogeschool met een grote kruisbestuiving en interdisciplinariteit. Een hogeschool waar iedereen – medewerkers en studenten - kansen krijgt te groeien en te bloeien en te bouwen aan zichzelf. Een hogeschool met vertrouwen en respect voor ieder individu.

Lees het laatste nieuws over AP Hogeschool Antwerpen.

AP Hogeschool Antwerpen