U bent hier

Onderwijs en Training

Stagedocumenten

Stages lerarenopleidingen AP Hogeschool

Een digitaal plekje waar alle stagedocumenten van onze lerarenopleidingen Kleuter-, Lager en Secundair Onderwijs eenvoudig te raadplegen zijn door collega’s van het werkveld: met deze webpagina komen we graag tegemoet aan die terechte vraag.

Welke documenten een student concreet moet meebrengen naar zijn of haar stageschool, hangt af van de betreffende stage. Via onze student ontvangt u bij aanvang van de stage daarom steeds een brief waarin heel precies staat aangegeven welke de relevante stagedocumenten zijn voor de mentor. Deze stagedocumenten vindt u op deze webpagina voortaan dus heel eenvoudig terug.

Printen is belastend voor het milieu en kost bovendien handenvol geld. Een geprinte versie van de handleiding vindt u daarom steeds terug in de stagemap van de student.

Zijn er toch nog zaken die u niet helemaal duidelijk zijn? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen: we helpen u dan heel graag verder. Dat kan telefonisch via 03 220 33 36 en/of via een mail naar stages.ot@ap.be 

 

BijlageGrootte
Dit is een test document68 bytes