U bent hier

Onderwijs en Training

Het Groot Dictee der Mensenrechten

Doe mee aan Het Groot Dictee der Mensenrechten!

Ben jij een fervente verdediger van de mensenrechten of ben je er uitermate door geboeid? Bestempelen je vrienden je soms wel eens als een muggenzifter als het op spelling en grammatica van het Nederlands aankomt?

Schrijf je dan nu  in voor Het Groot Dictee der Mensenrechten op 8 februari 2018 op onze campus Spoor Noord! En vervoeg je bij de talenknobbels, mensenrechtenkenners en geïnteresseerden vanuit alle hoeken van Vlaanderen en Nederland en schrijf de meest foutloze pennenstreken neer om kans te maken op prachtige prijzen. Het dictee is een initiatief van de lerarenopleidingen van AP Hogeschool en Amnesty International.

Wees gerust, het is meer dan een dictee alleen: je zal ook enkele bekende TV-gezichten tegen het lijf lopen, of horen. Zo zal bijvoorbeeld niemand minder dan Geert Hoste het dictee voorlezen. Daarnaast kan je genieten van een (h)eerlijk drankje aan de Oxfam fairtradebar terwijl je je laat meeslepen door het muzikale optreden van studenten uit de Lerarenopleiding Secundair Onderwijs keuzeoptie Muzikale Opvoeding.

Sta je al te popelen om deel te nemen? Schrijf je in via onderstaande link en reserveer alvast jouw schrijfgestoelte.

Praktisch

Wat? Het Groot Dictee der Mensenrechten

Waar? Campus Spoor Noord - Noorderplaats 2, 2000 Antwerpen

Wanneer? Donderdag 8 februari van 18.00 - 22.00 u

Inschrijven kan via deze link

Programma

18.00 uur: ontvangst met muzikale verwelkoming door studenten uit de Lerarenopleiding Secundair Onderwijs keuzeoptie Muzikale Opvoeding

18.30 uur: Het Groot Dictee der Mensenrechten

-   verwelkoming door Inga Verhaert, voorzitter AP Hogeschool

-   Geert Hoste leest het dictee voor

19.30 uur: pauze met drankje aan de Oxfam fairtradebar

20.30 uur: prijsuitreiking