U bent hier

Onderwijs en Training

Groot Dictee der Mensenrechten

donderdag, 8 februari, 2018 -
18:00 tot 22:00
Campus Spoor Noord
Noorderplaats 2
2000 Antwerpen
03 220 34 74

Doe mee aan Het Groot Dictee der Mensenrechten!

Ben jij een fervente verdediger van de mensenrechten of ben je er uitermate door geboeid? Bestempelen je vrienden je soms wel eens als een muggenzifter als het op spelling en grammatica van het Nederlands aankomt?

Schrijf je dan nu  in voor Het Groot Dictee der Mensenrechten op 8 februari 2018 op onze campus Spoor Noord! En vervoeg je bij de talenknobbels, mensenrechtenkenners en geïnteresseerden vanuit alle hoeken van Vlaanderen en Nederland en schrijf de meest foutloze pennenstreken neer om kans te maken op prachtige prijzen. Het dictee is een initiatief van de lerarenopleidingen van AP Hogeschool en Amnesty International.

Wees gerust, het is meer dan een dictee alleen: je zal ook enkele bekende TV-gezichten tegen het lijf lopen, of horen. Zo zal bijvoorbeeld niemand minder dan Geert Hoste het dictee voorlezen. Daarnaast kan je genieten van een (h)eerlijk drankje aan de Oxfam fairtradebar terwijl je je laat meeslepen door het muzikale optreden van studenten uit de Lerarenopleiding Secundair Onderwijs keuzeoptie Muzikale Opvoeding