U bent hier

Huisvestingsdienst

STUVO AP gidst je naar een kot, studiekamer voor korte termijn of een aangepaste studieruimte.

Kotweb

Op www.studentkotweb.be vind je een database met een ruim aanbod aan studentenkamers, studio’s en appartementen. Deze databank kan je zonder paswoord het hele kalenderjaar raadplegen.

Registreer je indien je een aantal criteria van een kot wil bijhouden of prijzen en andere criteria tussen kamers wil vergelijken. Dit doe je bij 'aanmelden' en vervolgens 'nieuwe account aanmaken'. Kotweb stuurt dan een verificatiemail naar je opgegeven e-mailadres. Klik op de link en kies zelf je paswoord. Je zoektocht naar een fijn, betaalbaar en kwalitatief kot kan beginnen.

Wees waakzaam bij het ondertekenen van je huurcontract. Je handtekening is en blijft bindend. Een kot zoeken bij een kotbaas die werkt met het modelcontract van Kotweb (staat op de databank aangevinkt ) heeft zeker zijn voordelen en raden we je sterk aan.

Heb je vragen over je huidige of toekomstige huisvesting neem dan zeker contact op met de verantwoordelijke voor de dienst huisvesting.

Studentenhuisvestiging in eigen beheer

STUVO AP heeft een aantal kamers en studio’s in eigen beheer.

Je kan bij STUVO AP bovendien een studiekamer met slaap-, kook-, en eetfaciliteiten voor korte termijn (minimum één week) huren. 

Op het blokkot van STUVO AP (gelegen dichtbij de Rooseveltplaats) kunnen maximaal 4 studenten gans het academiejaar gratis studeren.

Info en advies

De dienst huisvesting van STUVO AP informeert en adviseert je over huurgeschillen en over je rechten en plichten als huurder.

Meer info
stuvo@ap.be
T 03 220 59 00
vraag naar Liesbet De Maeyer