U bent hier

APstagram: neem jij onze Instagram over?

Instagram is de ideale manier om iedereen te tonen wat er allemaal gebeurt bij AP. Maar wie kan die foto’s nu beter maken dan de studenten, docenten of werknemers zelf? Daarom zal onze account ook tijdens het volgende academiejaar regelmatig worden overgenomen door iemand bij AP. Ook door jou?

Studeer jij momenteel aan AP? Of sta je aan de andere kant van het klaslokaal? Ja? En ben jij toevallig ook een enthousiaste Instagrammer? Dan ben jij misschien wel dé persoon waar we naar op zoek zijn.  Net als vorig academiejaar zal vanaf september een AP-er regelmatig een week onze Instagram-account mogen overnemen, als die persoon ons tenminste kan overtuigen dat het de moeite zal lonen.

Het is de bedoeling dat je tijdens je weekje als APstagrammer aan de wereld toont wat er zich in jouw leven aan AP afspeelt. Hoe breng jij je dagen door, wat houdt jouw studie- of vakgebied in, welke leuke plekjes op en rond de campus heb jij al ontdekt, … Zolang je ons ervan kan overtuigen dat je een leuke invalshoek hebt, maak je kans!

Hoe stel je je kandidaat? Makkelijk, dat kan op deze pagina! Vul gewoon het formulier in, en we nemen contact met je op. Dit is wat je moet weten: elke week op maandag begin je de week met een selfie, en een korte introductie over jezelf en je studiegebied. De rest van de week vul je zelf in. Kies als student liefst een week waarin je meer te doen hebt dan van ’s morgens tot ’s avonds les volgen. Bijvoorbeeld je allereerste week bij AP, je eerste stageweek, een projectweek, de week van een evenement dat je mee organiseert, of misschien wil je wel enkele fototips geven om een blokweek door te komen. Kortom: overtuig ons.

Nog steeds interesse? Vul dan dit formulier even in!

Tags: