U bent hier

Voordelige laptops

AP Hogeschool investeert jaarlijks in moderne computerklassen. Als student kan je hier gratis gebruik van maken. Zo hoef je zelf geen computer of laptop aan te kopen. Toch zijn er heel wat studenten die graag zelf over een laptop beschikken. In sommige technische bacheloropleidingen is dit zelfs aangeraden of verplicht. AP Hogeschool biedt daarom laptops aan voordelig tarief aan. We doen dit in samenwerking met twee gespecialiseerde bedrijven.

Aanbod

De laptops die onze partners aanbieden zijn tot 45% goedkoper dan in de winkel. Ze werden zorgvuldig geselecteerd door de hogeschool. Het gaat om modellen die ook in het bedrijfsleven worden gebruikt. Dit wil zeggen dat ze zeer robuust zijn. Het aanbod bestaat uit modellen van de volgende merken:

•    HP
•    Lenovo
•    Toshiba
•    Asus

Spijtig genoeg kunnen we geen Apple-toestellen aanbieden aan een lagere prijs dan de standaard studentenkorting.

Ondersteuning en garantie

Voor de aanschaf van een laptop kan je als student terecht bij de volgende partners van AP Hogeschool:

•    www.academicshop.be (van Signpost bvba)
•    www.campusshop.be (van Paradigit)

Beide partners bieden laptops aan met verschillende technische specificaties. Het belangrijkste verschil tussen beide aanbieders is de ondersteuning en garantie. Diat verschil verklaart ook meteen het onderscheid in prijs. Afhankelijk van jouw noden kies je zelf bij welk  bedrijf je een laptop wil aankopen.

AcademicShop biedt een uitgebreide garantie van drie jaar die ervoor zorgt dat – in geval van defect – je de laptop niet wekenlang kwijt bent en je, als het niet onmiddellijk hersteld kan worden, een vervangtoestel krijgt met al je gegevens er op.

CampusShop biedt twee jaar ‘snelle studentenservice garantie’. Dat wil zeggen dat je toestel gegarandeerd binnen de week hersteld wordt.

Contact

De laptops van AcademicShop.be vind je op http://ap.academicshop.be.
Heb je nog vragen, dan kan je steeds telefonisch of per e-mail contact opnemen.
T 03 475 19 75
E info@academicshop.be

De CampusShop.be laptops vind je op www.campusshop.be.
Heb je nog vragen, dan kan je steeds telefonisch of per chat contact opnemen.
T 078 15 57 37

Laptops aan voordelig tarief