U bent hier

AP en De Morgen varen tegen de stroom in

Op 7 oktober lanceert De Morgen naast een vernieuwde krant en magazine ook een volledig vernieuwde website en app. De Morgen wordt jonger, rebelser, kritischer en brengt nóg meer cultuur. Troeven waar we als hogeschool graag bij aansluiten.

 

Waar de De Morgen naar streeft in krantenland, daar streeft AP naar in de onderwijswereld: een plek zijn waar kritische geesten, kwaliteitszoekers, trendsetters, media junks, technology freaks, food lovers … en andere knappe koppen elkaar vinden, in discussie treden en mekaar naar een hoger niveau tillen.

Net als De Morgen steunt AP jongeren met een grote gedrevenheid en kritische interesse voor wat er rond hen gebeurt. Onze Schools of Arts bieden een podium aan jonge kunstenaars om hun creativiteit en genialiteit bot te vieren. De professionele bachelors van AP spreken ambitieuze jongeren aan die van aanpakken weten en de wereld willen verkennen.

Kritische geesten en trendsetters

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen leidt studenten Dans, Drama en Muziek op tot hedendaagse, creatieve musici en podiumkunstenaars met een grote autonomie en persoonlijkheid.

In de Academie voor Schone Kunsten Antwerpen schrijft jong beeldend talent zijn eigen verhaal. Studenten worden er omringd door andere kunstenaars, vormgevers en theoretici en treden in de voetsporen van bekende ontwerpers zoals Panamarenko, Daan, Joke van Leeuwen en Dries Van Noten.

Van media junkies tot technology freaks

Media junky, food lover of technology freak? In het aanbod professionele bachelors van AP vinden jongeren een opleiding die op hun lijf geschreven is.

Van Communicatiemanagement tot Voedings- en Dieetkunde. Van Orthopedagogie tot Elektromechanica. Onze professionele bacheloropleidingen vragen om gepassioneerde studenten die zelf hun leertraject in handen nemen en hun blik naar buiten richten: naar het werkveld en de wereld.

Als partner van deze re-launch tonen we in onze advertenties van de allereerste vernieuwde De Morgen, DM City en DM Magazine graag de gelijkenissen aan tussen onze hogeschool en een cultuurkrant als De Morgen.

Volg AP Hogeschool op Facebook en Twitter.

De Morgen vaart tegen de stroom in