U bent hier

Studentenadvies

Je staat op het punt om een nieuwe studiecarrière aan te vatten. Bij het uitstippelen van je studieloopbaan komt er heel wat kijken. Nieuwe begrippen en procedures komen op je af. AP Hogeschool helpt je om de juiste studiekeuze te maken en om je weg te vinden in het hoger onderwijs. Ook tijdens je studie blijven we je ondersteunen waar nodig.

Advies en begeleiding nodig vóór en/of tijdens je studies? Klik hier.
Meer weten over leerkrediet, studiepunten, studietraject, studiecontract en vrijstellingen? Klik hier.

Centraal studentenadviespunt

Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je nog niet óf, laat staan wát je wil studeren? Weet je even niet wie je moet aanspreken op jouw campus? Dan is er nog altijd het centrale studentenadviespunt van de hogeschool (kortweg STAP). Hier kan je terecht met álle vragen over je studiecarrière. Lees meer over het studentenadviespunt.

Advies en ondersteuning op elke campus

We vinden het belangrijk dat je snel verder geholpen wordt. Daarom kan je op jouw campus bij verschillende studentenadviseurs terecht voor ondersteuning: onze opleidingshoofden, lectoren, studieloopbaanbegeleiders, trajectbegeleiders, taalbegeleiders en ombudsdienst staan klaar om je te ondersteunen bij je studie.

Weet je wat je wil studeren en heb je inhoudelijke vragen over een opleiding? Neem dan contact op met de studentenadviseurs van jouw opleiding. Voor hun contactgegevens surf je verder naar contactpagina van jouw opleiding