U bent hier

1200 bezoekers op Open Wervendag

Tijdens de Open Wervendag op zondag 11 mei stelde AP  campus Spoor Noord open voor het grote publiek. Maar liefst 1200 belangstellenden kwamen een kijkje nemen in het prachtige campusgebouw op de kop van Park Spoor Noord.
 
Vanaf academiejaar 2015-2016 zullen meer dan 5000 studenten les volgen in de ultramoderne aula’s, labo’s en praktijklokalen van campus Spoor Noord. Een kijkje nemen op de nieuwe campus en kennis maken met de groene stadomgeving van Spoor Noord kon nu al.  Bouwbedrijf Interbuild zorgde voor tekst en uitleg bij de bouwconstructies van de nieuwe campus. Tijdens een rondleiding kwam je meer te weten over het bouwproject en de innovatieve bouwtechnieken die gebruikt worden.

Op derde verdieping konden bezoekers een projectie met simulatiebeelden van architecten Poponcini & Lootens bekijken. Op de vijfde verdieping kon men genieten van een wijds uitzicht over de stad en was een fototentoonstelling met het verloop van de werf bezichtigen. Geïnteresseerden konden ook de technische plannen inkijken.

Lees hier het artikel in Het Laatste Nieuws.
ATV Nieuws maakte een verslag van de Open Wervendag. Bekijk het hier.
Bekijk alle foto's van de Open Wervendag via onze Facebookpagina.
Meer weten over campus Spoor Noord? Klik hier.


Gouverneur Cathy Berx opent plechtig  de Open Wervendag


Een mooi zicht op de vijfde verdieping van de werf.


Een fototentoonstelling toont de evolutie van de werf campus Spoor Noord.