U bent hier

Studenten in Music For Life radiospot

Op maandag 9 december trokken studenten uit verschillende opleidingen richting Brussel om het radiospotje van AP Hogeschool voor Music for Life in te spreken. Allemaal vertegenwoordigen ze hun eigen goede doel. Voor Music For Life doen de studenten graag extra hun best en dat brengt wat zenuwen met zich mee.

Lauren Speeckaert, studente Orthopedagogie reist vol enthousiasme mee naar de opnamestudio in Brussel. Zij steunt haar stageplek, armoedebestrijdingscentrum Kauwenberg. “Ook al worden de mensen daar niet graag als goed doel beschouwd, de reacties waren heel positief. “ zegt Lauren op de trein, “Er begon iemand te huilen uit dankbaarheid. Daar doe ik het voor.”

Naast het enthousiasme waren ook de zenuwen merkbaar. AP vond dat de studenten zelf de kans moesten krijgen om iets in te spreken voor de reclamespot, maar voor wie nog nooit in een studio heeft gestaan is dat wel spannend. Asma Chaliou, studente Sociaal Werk: “Ik ben wel zenuwachtig voor de opnames want ik wil het echt goed doen. Ik en mijn medestudenten werden zelfs vermeld op de website van ons goede doel, de Cliniclowns!”

AP Hogeschool koos samen met de studentenraad vier goede doelen die de komende weken extra in de verf gezet worden. Alle studenten konden zich met een vzw opgeven, maar er konden er maar vier geselecteerd worden. De Studentenraad van AP pikte de Cliniclowns, Sunshine for Kids, centrum Kauwenberg en vzw Tejo uit. Natuurlijk steunen de verschillende opleidingen nog meer goede doelen. Volg alles op de facebookpagina van AP of onze website.

Update 17 december: Beluister de radiospotjes hier.