U bent hier

Nieuws

Van 5 tot 9 februari organiseerde de opleiding Voedings- en Dieetkunde van AP Hogeschool in samenwerking met De Haagse Hogeschool de internationale Co-creation week: The Foodture. Onder het motto "Share. Create.
Op 7 maart palmden verschillende digitale experts het MAS in met een aantal exclusieve workshops. Muziekzender MNM organiseerde in samenwerking met Proximus, VRT en TakeOff Antwerp de tweede editie van “Let’s get digital”. Voor nieuwsgierige jongeren het ideale moment om de belangrijkste nieuwe digitale revoluties te ontdekken.
Op woensdag 7 maart organiseert studentenondernemersorganisatie TAKEOFFANTWERP samen met radiozender MNM een hele dag masterclasses in het MAS onder de titel “Let’s Get Digital”. Ook twee van onze docenten Grafische en Digitale Media, Silvia Van Aken en Jeroen Cluckers, zullen die dag een masterclass rond virtual reality geven.
Donderdag vindt de Graduation Ceremony plaats van de Digital Masters Academy. Drie teams van laatstejaarsstudenten Grafische en Digitale Media dingen mee voor de prijs van beste digitale campagne. De studenten worden voor de gelegenheid uitgenodigd in het hoofdkantoor van Google in Brussel.
Laatstejaarsstudenten ronden hun opleiding steeds af met een geslaagde stage en een succesvolle bachelorproef op zak. Het laatste semester van hun opleiding aan AP Hogeschool wordt dan ook gekenmerkt door een deep dive in het professionele leven.
Nog enkele dagen en derdejaarsstudent Grafische en Digitale Media Killian Asnot stapt het vliegtuig op richting Tokyo om er samen met een internationaal team een applicatie te ontwikkelen. "Mijn droom om te wonen en werken in het hoogtechnologische Japan wordt plots realiteit."
De Warmste Week, de actie van radiozender Studio Brussel voor het goede doel, bracht afgelopen kerstperiode opnieuw een recordbedrag binnen. AP-studenten en –werknemers zetten eveneens hun beste beentje voor, zo ook de laatstejaars Grafische en Digitale Media die samen maar liefst €25.290 verzamelden.
De tweede- en derdejaarsstudenten uit de opleiding Vastgoed verruilden de campus de afgelopen weken voor enkele interessante werkbezoeken. De studenten Landmeten bezochten de Trefdag Informatie Vlaanderen, terwijl de derdejaars Vastgoed te gast waren op de indrukwekkende Ghelamco-site.Trefdag Informatie Vlaanderen
Campus Spoor Noord - Ellermanstraat mocht onlangs gastheer spelen voor een SafetyPlaza KISS-day. Onder het motto 'Keep it simple & safe' palmde de SafetyPlaza organisatie op 16 november de campus van het Departement Wetenschap en Techniek in.
De opleiding Grafische en Digitale Media van AP Hogeschool hostte op donderdag 7 december als eerste van drie hogescholen het succesvolle event 'VIGC verbindt: Design insights for tomorrow’s skills!' Meer dan 300 studenten, alumni en bedrijven vonden hun weg naar campus Spoor Noord om kennis te maken met boeiende innovaties en cases rond 3D animatie, gaming, VR (Virtual Reality) en AR (Augmented Reality).Van old school Disney naar de toekomst van design

Pagina's