U bent hier

Zin in een APpetizer?

Onder de noemer APpetizer pakt AP Hogeschool uit met een alternatieve formule voor de meeleefdag. Kandidaat-studenten kunnen op woensdag 22 februari 2017 proeven van onze opleidingen en deelnemen aan workshops en rondleidingen. 

Verschillende recepten

Elke opleiding werkte een eigen recept uit:

APpetizer op Spoor Noord - Noorderplaats (Onderwijs & Training en Gezondheid en Welzijn)

De studenten en lectoren van de lerarenopleidingen en de opleidingen Orthopedagogie, Ergotherapie, Sociaal Werk, Toegepaste Psychologie, Verpleegkunde en Vroedkunde organiseren workshops op campus Spoor Noord - Noorderplaats.

APpetizer op Spoor Noord - Ellermansstraat (Wetenschap en Techniek)

Op Campus Spoord Noord - Ellermansstraat zetten de opleidingen Energiemanagement, Elektromechanica, Elektronica-ICT, Grafische en Digitale Media, Integrale Veiligheid en Vastgoed de deuren open.

APpetizer op Campus Kronenburg

In de Kronenburgstraat kunnen kandidaat-studenten terecht voor de opleidingen Biomedische Laboratoriumtechnologie, Chemie en Voedings- en Dieetkunde.

APpetizer op Campus Meistraat

Bij het departement Management en Communicatie kan je een lesmoment of interactieve workshop volgen van de opleidingen Bedrijfsmanagement (Rechtspraktijk), Communicatiemanagement, Journalistiek, Office Management, Hotelmanagement en Toegepaste Informatica.

Honger naar meer?

Bekijk het overzicht van alle APpetizers en schrijf je in.

N.B. De opleidingen van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen nemen niet deel aan APpetizer. Meer weten over deze opleidingen? Kom dan naar de Opencampusdag op zaterdag 11 maart 2017. Lees meer op deze pagina.