U bent hier

Nieuws

Charlotte Leeman, Sofie Gielen, Sara Breugelmans en Julie Van Dooren, vier studenten Grafische en Digitale Media, bedachten zelf een verhaal, ontwierpen bijpassende illustraties en creëerden zo een e-book voor kinderen van drie tot zes jaar. De opbrengst van het e-book schenken ze aan de organisatie Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen.
Vier studenten Grafische en Digitale Media lanceerden een creatieve mediacampagne ten voordele van 'Walk a dog', een actie van het dierenasiel van Wommelgem. In Gazet van Antwerpen lichten ze hun campagne toe.
Helena, Evelien, Joep en Simon, vier studenten Grafische en Digitale Media, lanceren een campagne tegen gsm-gebruik in de wagen. “Net zo gevaarlijk als dronken rijden”, zeggen ze. De opbrengst van de campagne gaat naar Music for Life.In Gazet van Antwerpen lichten ze hun campagne toe.
De eerstejaarsstudenten Ergotherapie breiden in de lessen creatieve en technische vaardigheden popjes voor de ouders voor inclusie en Music for Life 2015.
Tijdens de Warmste Week kon je het vuur van Music for Life aanwakkeren en je vrienden in de spotlights plaatsen op www.letitglow.be. Meer dan 5000 glowers deden mee en steunden zo Good Planet Belgium. Ook onze studenten staken hun handen uit de mouwen voor het goede doel.
Of ze zin hadden om een radiospot te schrijven en in te spreken, vroegen we hen. Elena Peeters en Tijmen Govaerts, studenten Woordkunst, twijfelden niet. Ze kropen in hun pen en toverden een parel van een commercial uit hun hoed.  
Tijdens de Warmste Week van Music for Life kan je op www.letitglow.be het vuur van Music for life aanwakkeren. Dat doe je door je vrienden te glowen. Met een glow vertel je aan je vrienden dat ze speciaal ze zijn voor jou en dat je hen graag ziet.   Hoe meer Vlamingen elkaar glowen, hoe gezelliger en warmer het wordt en hoe harder het vuur van Music for Life wordt aangewakkerd.
Onze studenten Energiemanagement, Integrale Veiligheid en Elektromechanica trokken donderdag naar de Schorre in Boom en stonden op de eerste rij tijdens de aftrap van de Warmste Week van Music for Life. Hun aanwezigheid bleef niet onopgemerkt.  
Twee dagen voor de start van de Warmste Week lanceert AP Hogeschool een single voor Music voor Life. Het nummer, met als titel Let it Glow, dragen we op aan de StuBru-presentatoren, onze studenten en alle andere Vlamingen die de koude trotseren en acties organiseren voor het goede doel.
Voor het vijfde jaar op rij steunt AP Hogeschool Music for Life. Net als vorig doen we samen met onze studenten, lectoren en medewerkers de temperatuur in december stevig stijgen.  

Pagina's