U bent hier

Kom naar onze Opencampusdag

Op zaterdag 11 maart 2017 opent AP Hogeschool van 10 tot 17 uur de deuren van bijna al haar campussen. Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen zet de deuren open van 13 tot 17 uur. 

Studenten, docenten en lectoren geven je informatie over onze opleidingen en leiden je rond op de campussen.

Voor meer informatie over de opleidingen hoger beroepsonderwijs (HBO5) van CVO Antwerpen, CVO HBO5 Antwerpen en CVO Provincie Antwerpen kan je terecht op campus Meistraat (Meistraat 5, 2000 Antwerpen). CVO Horito en CVO Crescendo openen de eigen deuren.

Programma

Je ziet de ateliers en laboratoria in werking of volgt een workshop of proefles. Onze secretariaatsmedewerkers beantwoorden al je praktische vragen over studiegeld, diploma’s en inschrijven aan AP. Bij de dienst Studentenvoorzieningen (Stuvo AP) kan je terecht voor meer informatie over leven en op kot gaan in Antwerpen, studiefinanciering en zoveel meer.

Ben je nadien niet meer te stoppen en overtuigd dat je aan AP wil studeren, dan kan je ter plekke voorinschrijven voor de opleiding van je dromen. Zo verzeker je alvast je plekje voor volgend academiejaar.

Inschrijven

Voor de Opencampusdag hoef je niet in te schrijven. Dat geldt ook voor het Conservatorium, maar als je het via dit optionele formulier wel doet, dan kunnen we je op voorhand al wat meer informatie bezorgen.

We verwachten je op de campus van jouw opleiding.
Je vindt de contactgegegevens van onze campussen op de webpagina's van onze opleidingen.

Open Kotdag

Op dezelfde dag gaat ook de Open Kotdag van de Antwerpse studentenorganisatie GATE15 door. Tijdens de Open Kotdag neemt een Antwerpse student je een uurtje mee op ontdekkingstocht doorheen een studentenwijk en bezoek je verschillende soorten studentenhuisvesting. Je kan hen alle vragen stellen die je maar kan bedenken, en je snuift eens de sfeer op van het echte kotleven. Inschrijven doe je hier