U bent hier

Inschrijven kan opnieuw vanaf 17/08

Tijdens deze zomervakantie zijn ook de AP-campussen enkele weken gesloten. Dat betekent ook dat je tijdens deze weken niet kan langskomen om je inschrijving te vervolledigen. Maar geen nood, vanaf 17 augustus zijn we opnieuw paraat om nieuwe studenten te verwelkomen.

ALGEMENE ZOMERSLUITING

AP Hogeschool, haar campussen en studentensecretariaten zijn gesloten vanaf zaterdag 22 juli tot en met dinsdag 15 augustus 2017. Ook het centrale telefoonnummer (+32 (0)3 220 54 00) is tijdens die periode niet bereikbaar.

INSCHRIJVINGSDATA NIEUWE STUDENTEN

Vanaf 15 juli tot en met 16 augustus is het niet mogelijk om langs te komen om je inschrijving voor het nieuwe academiejaar te vervolledigen. De eerste stap van de inschrijving (de online procedure) blijft uiteraard wel werken. Na je online registratie krijg je een mail van het studentensecretariaat om je afspraak in te plannen en kom je na 16 augustus langs op het studentensecretariaat om je inschrijving te vervolledigen. Meer informatie over de volledige inschrijvingsprocedure vind je hier.

SLUITINGSDATA BIBLIOTHEKEN

Ook onze bibliotheken hanteren tijdens de zomermaanden andere openingsuren in vergelijking met de rest van het jaar. Op deze pagina vind je een handig overzicht per campus.

AP HOGESCHOOL WENST IEDEREEN NOG EEN GEWELDIG FIJNE ZOMER TOE!