U bent hier

Het warmste APplaus voor MFL ooit

De studenten en lectoren Orthopedagogie zetten op donderdag 19 december 2013 hun beste beentje voor. Op het middaguur organiseerden ze een ‘hAPpy hour’ of lunch beat. Nadien ging de ambiance verder tijdens het jaarlijkse winterfeest. Het hoogtepunt van de middag was het grootste en warmste APplaus voor Music for Life ooit.

Tijdens de lunch beat toverden de Orthopedagogen in spé hun campus om tot dance hall. Iedereen die een plaatje aanvroeg, kon een vrije bijdrage doen ten voordele van jongerentherapiecentrum Tejo. Van Prince tot de Macarena: alles kon, alles mocht.

Het ‘hAPpy hour’ was een ideale opwarmer voor het Winterfeest nadien. In de binnentuin van campus Lange Nieuwstraat serveerde Diversio, de interculturele studentenvereniging van Orthopedagogie, warme hapjes en drankjes. Op het vrij podium gaven de studenten het beste van zichzelf.

Iedereen zong samen ‘Ik hou van jou’ van de Flippo’s, een groepje mensen met en zonder beperking. Het nummer gaat vergezeld van SMOG-gebaren (Spreken met Ondersteuning van Gebaren).

Als klap op de vuurpijl gaven alle feestgangers een groot en warm APplaus voor Music for Life, de goede doelen en de studenten die geld inzamelden. De campus daverde op zijn grondvesten. Heel Vlaanderen kon het APplaus horen, want StuBru zond het live uit op de radio.

Lees meer over het grootste APplaus voor Music for Life ooit.
Bekijk de filmpjes van het grootste APplaus op ons Youtubekanaal.


Tijdens hAPpy Hour dansen de studenten voor vzw Tejo.


Van Prince tot de Macarena: de opbrengst van elk plaatje gaat naar het goede doel.


Tijdens het winterfeest wordt er gedanst op 'Ik hou van jou' van de Flippo's. De lectoren Orthopedagogie geven het goede voorbeeld.


Nadien volgt de apotheose: het grootste en warmste APplaus voor Music for Life ooit.