U bent hier

Dag van de Wetenschap: AP doet mee!

Kun jij nog zonder wetenschap? Ontdek op zondag 26 november al doende hoe jouw dagelijkse leven boordevol wetenschap zit tijdens de Dag van de Wetenschap. Ook AP Hogeschool is van de partij in Antwerpen met leuke opdrachten, gewaagde proefjes en interessante weetjes voor groot en klein. Kom langs en laat je verbazen!

Op 3 locaties in het stadscentrum van Antwerpen laat AP je op 26 november op een verrassende manier kennismaken met wetenschap. De toegang is volledig gratis. Leer hoe je een geheime boodschap kan schrijven in onzichtbare inkt, maak kennis met olifantentandpasta, ga op de foto met je favoriete superheld of kijk hoe je eigen tekening tot leven komt als high-tech animatie. En er is nog veel meer. Op de website van Dag van de Wetenschap vind je alle activiteiten van AP en de andere partners op een rijtje. Iedereen wetenschapper!

De Dag van de Wetenschap is het grootste wetenschapsevenement in Vlaanderen en Brussel. De Dag van de Wetenschap wordt gecoƶrdineerd door Technopolis en georganiseerd samen met de Vlaamse universiteiten en hogescholen, wetenschappelijke instellingen en verenigingen, musea en bedrijven. 

Dag van de Wetenschap 2016

Dag van de Wetenschap 2016

Dag van de Wetenschap