U bent hier

Nieuws

Werken en gezin combineren met studeren om je voor te bereiden op een job als leerkracht in het kleuter- of lager onderwijs? Vele tientallen studenten kiezen elk jaar voor de flextrajecten binnen de lerarenopleidingen van AP Hogeschool om die droom te realiseren. Maak kennis met Aline, Ginger, en Elona, drie pittige dames die gretig inspeelden op dit flexibele studieaanbod.
AP Hogeschool heeft deze week het genoegen om 15 Spaanse, Portugese en Belgische scholieren met een beperking te ontvangen. In het kader van het internationale Erasmus+ project INnetcampus zullen de 17- tot 19-jarigen kunnen kennismaken met wat hoger onderwijs voor hen kan betekenen.
Zowel de Bachelor- als de Masteropleiding van de Afdeling Mode van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen (AP Hogeschool) staan als vierde beste opleiding in de wereld gerangschikt in de vandaag bekendgemaakte Global Fashion School Rankings van Business of Fashion. Het Britse online platform voor de mode-industrie wil zo een zo objectief mogelijke quotering geven aan de belangrijkste modeopleidingen in de wereld.
In 1999 reikte de Stichting Conservatorium Antwerpen voor het eerst zijn titel Maestro Honoris Causa uit aan Toots Thielemans. Tijdens een galaconcert speelde hij samen met onze jazz-studenten. Toots had een unieke en internationale loopbaan als inspirerend en integer musicus die steun bleef geven aan jong talent. Goodbye Toots!
Heb jij het al opgemerkt? Alle A,B,O’s verdwenen plots uit ons dagelijks leven, ook onze logo's moesten het plots zonder doen. Het Rode Kruis-Vlaanderen lanceerde vandaag dan ook de internationale “Missing Type”-campagne om zo de aandacht te vestigen op het voorraadtekort aan verschillende bloedgroepen. 
Ingangsdatum tewerkstelling: 19 september 2016 of aansluitend.Plaats van tewerkstelling: Campus Mutsaardstraat, Mutsaardstraat 31, 2000 Antwerpen.Functie-omschrijving